Routebeschrijving

Openbaar vervoer 

 

Trein & bus

Het WTC Almere is goed met het Openbaar Vervoer te bereiken. Reizigers stappen uit bij station Almere Centrum. U ziet het WTC gebouw direct als u het station via de noord-uitgang verlaat. 

 

Werkzaamheden trein- en busstation

De vernieuwing van het trein- en busstation Almere Centrum zal in de zomer van 2022 gereed zijn. Tot medio april 2022 zijn de liften buiten gebruik.  

 

Nuttige links

NS Reisplanner

Vertrektijden trein en Bus

Verbouwing trein- en busstation

Parkeergarage WTC

 

Ingang

Bezoekers van het WTC kunnen parkeren in de inpandige garage van het WTC. De ingang bevindt zich bij het grote zilveren bord met 2 slagbomen. Het VIP parkeerdek voor de deur kunt u niet gebruiken. 

 

Openingstijden garage

De garage inrijden is mogelijk van 7:00 uur tot 18:00 uur. Uitrijden kan altijd als u nog in het gebouw aanwezig bent. U kunt het gebouw in tot 18:00 uur.

 

Tarief

Het vaste tarief voor parkeren is € 3,- per uur. Betaalautomaat werkt alleen met pin. 

Overige parkeeropties

 

Parkeren op straat

In de omgeving van het WTC Almere kan er op straat worden geparkeerd. Parkeertarief voor het eerste uur is € 2,99 en daarna is het tarief € 2,72 per uur.

 

Parkeergarages P1

In het centrum van Almere zijn meerdere parkeergarages van P1 (Qpark). De parkeertarieven zijn: € 2,39 voor het eerste uur en daarna € 2,17 per uur. Dichtbij zijn:

  • Parkeerterrein Koolzaadveld
  • Metropolegarage
  • Schoutgarage                        

 

Vanaf deze garages loopt u binnen vijf minuten naar trein- en busstation Almere Centrum.